Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه،  امروز «سه‌شنبه یکم شهریور» هفتمین جلسه از دادگاه متهم جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی انجمن پادشاهی«تندر» به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی با حضور مستشار دادگاه، وکیل متهم و نماینده دادستان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه قاضی صلواتی با بیان اینکه کیفرخواست متهم جمشید شارمهد در جلسات گذشته دادگاه قرائت شده است، از وی خواست تا برای پاسخ به سوالات در جایگاه مستقر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاضی صلواتی از متهم شارمهد خواست تا در خصوص انفجار شیراز، نحوه برنامه ریزی، تصمیم نهایی و دستور به عوامل دخیل در انفجار توضیح دهد.

متهم شارمهد: پس از متواری شدن و حذف فولادوند از صحنه سیاسی، یکی از انجمن‌های تشکیل شده انجمن شیراز بود که مجید راستگو سرگروه این انجمن بود و درخواست اجرای برنامه طرح انفجار حسینه شیراز را در سر داشتند.

وی افزود: مجید راستگو طراح و اجرا کننده این عملیات بود. 

قاضی صلواتی گفت: شما علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اعلام براندازی کردی، طراح و دستور دهنده اجرای عملیات‌های انفجاری در نقاط مختلف کشور بودی، در رابطه با این موارد توضیح دهید.

متهم شارمهد گفت: من اعلام براندازی علیه جمهوری اسلامی ایران کردم اما طراح و دستور دهنده اجرای عملیات‌های انفجاری نبودم. چون در حسینه شیراز بسیجیان و سپاهیان در تردد بودند این انفجارها انجام شد‌.

قاضی صلواتی گفت: کودک ده ساله سپاهی است یا بسیجی؟ 

متهم شارمهد گفت: مجید راستگو محل انفجار حسینیه شیراز را تأیید کرد.

قاضی صلواتی گفت: به شما پیشنهاد داد و در ادامه تائید کردی!

وی خطاب به متهم گفت: فرد به نام تقوی در شمال تهران مبلغ ۲۰۰ هزار دلار برای تهیه بمب به نفرات شما داد و مبلغ یک میلیون دلار هم توسط خانمی به نام اعظم، برای تهیه بمب و سلاح به نفرات شما داده شد، دستور پرداخت این پول‌ها را شما دادی؟

در ادامه با دستور قاضی صلواتی فیلم مربوط به مصاحبه جمشید شارمهد پس از انفجار حسینه شیراز منتشر شد‌.

وی افزود: از شهادت کودکان و انفجار حسینه شیراز چه لذتی بردی؟

متهم شارمهد گفت: آن محل مکان تردد سپاهیان و بسیجیان بود.

قاضی صلواتی گفت: اظهارات و مصاحبه‌هایی که در خصوص مسائل مختلف تروریستی انجام دادی را قبول داری؟ 

متهم شارمهد گفت: بله.

به دستور قاضی صلواتی در ادامه جلسه فیلم مربوط به اظهارات دادگاه محسن اسلامیان پخش شد.

قاضی صلواتی از متهم شارمهد سوال کرد که گناه مردم رشت که قصد حضور در مصلی و شرکت در نماز جمعه را داشتند چه بود که به یحیی زاده دستور انتقال بمب و انجام انفجار در آن محل را صادر کردی؟ 

متهم شارمهد گفت: من هیچ دستوری در این رابطه ندادم.

قاضی صلواتی گفت: درباره انفجار کفشداری حرم مطهر امام خمینی (ره) توضیح بده.

متهم شارمهد گفت: بیژن عباسی که انجام این عملیات را برعهده داشت از فعال‌های گروه در جنوب ایران بود که با انجمن هماهنگ بود.

قاضی صلواتی گفت: شما دستور اجرای عملیات انفجار دکل صدا و سیمای استان فارس را صادر کردی؟ 

متهم شارمهد گفت: به من پیشنهاد دادند و من هم قبول کردم.

در ادامه جلسه فیلم مربوط به انفجار دکل صدا و سیمای استان فارس به دستور قاضی صلواتی پخش شد.

قاضی صلواتی گفت: چند روز قبل درخواست انجام گفت‌وگو تلفنی با اعضای خانواده و همسرت در خارج از کشور را تقاضا کردی که مورد موافقت دادگاه قرار گرفت، آیا توانستی با خانواده‌‌ات تماس بگیری؟ 

متهم شارمهد گفت: بله تماس گرفتم و با همسرم صحبت کردم.

با اعلام قاضی صلواتی ختم جلسه دادگاه اعلام و نوبت برگزاری جلسه بعدی این دادگاه اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تندر دادگاه سرکرده گروهک تروریستی قاضی صلواتی قاضی صلواتی گفت حسینه شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۲۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو

رییس پلیس فتا پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد.

به گزارش مهر، سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد و گفت: مجرمین با این شگرد بیش از پنج میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند که شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح این خبر اظهار داشت" یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده‌ی صد میلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مجرمین با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده است در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.
سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمین شناسایی و پس از تشریفات قضائی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمین افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌کنند قطعاً کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و … با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تأیید منشأ این تماس‌ها نمی‌باشد همچنین شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir اطلاع رسانی کنند.

کد خبر 6097969

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • استقبال تهران از پاسخ حماس به طرح سیاسی پایان جنگ علیه غزه
  • امیرعبداللهیان از تماس تلفنی با هنیه درباره پذیرش آتش‌بس خبر داد
  • جزئیات تازه از دادگاه پسران معاون اول سابق قوه قضائیه | سهم‌ ۱۴۰ میلیارد تومانی در پرونده ۹۰۰ میلیاردی در قیطریه | قاضی از متهمان خواست فحاشی نکنند!
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • اربیل: در روزهای سخت اولین تماس ما با جمهوری اسلامی ایران است
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • تماس تلفنی وزیر دفاع آمریکا با وزیر جنگ اسرائیل
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها
  • رسالت امام صادق (ع) انفجار علمی بود